Talare

Moderator: Katrin Zingmark

www.karinzingmark.com

Karin Zingmark har över 20 års erfarenhet av att driva förändring på temat kommunikation och ledarskap, senast som marknadschef på Microsoft.

Idag jobbar Karin som rådgivare med fokus på att facilitera förändring inom digital kommunikation och ledarskap. Med en stor portion nyfikenhet och ett brinnande intresse för internet säkerställer Karin att utnyttja de nya möjligheter som uppstår i en uppkopplad och digitaliserad värld.

Arda Güler, Uppsalahem

Hur viktigt är produktförvaltning egentligen?

På Uppsalahem har vi haft Xpand i 15 år men började så sent som för 2 år sedan att aktivt förvalta vårt system. Jag kommer berätta om vår resa och vad för skillnad aktiv produktförvaltning gjort och gör för oss på Uppsalahem.

Om Arda:

Arda Gürler jobbar som verksamhetsutvecklare på Uppsalahem. I sitt uppdrag ansvarar jag för att leda förändringsarbetet och utvecklingen av våra processer med hjälp av Xpand.

Eiliv Mæhle Liljevik, Avdelingsdirektør Strategi og IT, OBOS

Eiliv Mæhle Liljevik ble ansatt i OBOS i 2017 som av avdelingsdirektør med ansvar for strategi og IT. Han kom da fra rollen som markeds- og kommunikasjonsdirektør i Making Waves som han grunnla sammen med tre kompiser i 2001.  OBOS har ca 3000 ansatte i Norge og Sverige og bygger ca 4000 nye leiligheter i året og forvalter ca 230.000 leiligheter. OBOS eies av 450.000 medlemmer. Eiliv har, sammen med sitt team, ansvaret for å implementere Incit Xpand som nytt fagsystem for 400 rådgivere og regnskapskonsulenter og som økonomisystem for 4.500 boligselskaper. Han har også ansvaret for å utvikle nye kundeløsninger for 21.000 styremedlemmer og 400.000 beboerne i disse boligselskapene.

Anders Hansen

Psykiatrikern och överläkaren bakom succéboken Hjärnstark, har nu tagit sig an hur våra hjärnor egentligen påverkas av digitaliseringen med boken Skärmhjärnan.

Ett högt tempo, konstant stress och en digital livsstil med ständig uppkoppling börjar få konsekvenser för vår hjärna. Den är helt enkelt i osynk med vår tid! Men det betyder inte att du står maktlös och att det saknas lösningar. Så följ med på en spännande resa och få en helt ny bild av det som händer och sker i ditt huvud!