Utställande Partners 17 oktober

Varje år deltar ca 300 befintliga och framtida kunder från hundratalet olika bostadsbolag, landsting och kommuner samt tongivande människor i branschen. Under dagarna anordnar vi ett antal spännande seminarier, trevlig middag med underhållning och givande nätverkande.

Mini-mässa  

Under dag två (17 oktober), parallellt med seminarierna anordnar vi en minimässa. Där har Ni som partner möjlighet till att vara med som utställare.

På minimässan kommer Aareon även ha presentationsmontrar av Incit Xpands olika moduler – Träffpunkt Aareon. Våra konsulter kommer att vara på plats för att vägleda våra kunder, vilket skapar ett tryck på minimässan som också gör det lätt för er att kontakta våra kunder.

Vi ser detta som ett unikt tillfälle för Er som samarbetspartners och leverantörer att visa upp hur era produkter samspelar med Aareon och dess verksamhet. Säkerligen kommer några av era nuvarande samt potentiella kunder att finnas på plats.


Håll i ett eget seminarium  

Vill ni synas ännu mer? Håll i ett eget seminarium under dag två (17 oktober) på 40-60 minuter.

Aareon ska godkänna innehållet. Kostnad på 5000:- tillkommer och det är ”först till kvarn” som gäller.

Presentation  

Ni som utställare kommer att presenteras på vår hemsida i god tid innan. Er logotyp och företagspresentation kommer även att finnas med i programmet.

Vill ni vara med på vår middag på kvällen dag 1? Då finns det möjlighet att delta till självkostnadspris. Missa inte denna unika chans att skapa nya goda kundkontakter.

Vill du ställa ut på Aareon Nordic Forum?

Kontakta Monika Spånberg